Plastic Soup Angels zijn bedrijven die achter de missie van Plastic Soup Foundation staan en met hun bedrijf actief trachten te voorkomen dat er nog meer plastic in het milieu terechtkomt. Al onze Angels worden uitgenodigd op onze jaarlijkse evenementen, die we één of twee keer per jaar organiseren.

We onderscheiden 3 verschillende soorten Angels, namelijk Business Angels, Eco Angels en Beauty Angels. De Angels ondersteunen ons financieel en hebben afhankelijk van hun bijdrage, een bronzen, zilveren of gouden status.

Plastic Soup Foundation en de Angels werken samen aan een gedeeld einddoel: no plastic in our water or our bodies. In de samenwerking met de Angels blijven wij onafhankelijk. Onze missie en doelstellingen worden niet beïnvloed door hun bijdragen en we blijven onverminderd strijden tegen plastic in het milieu.

Business Angels zijn bedrijven die actief bezig zijn met de reductie van (single use) plastic.

Eco Angels zijn bedrijven die duurzame alternatieven voor (eenmalige) plastic producten bieden of zelfs volledig plasticvrije producten of materialen op de markt brengen.

Beauty Angels zijn plasticvrije cosmetica- en verzorgingsmerken die ons Zero Plastic Inside-certificaat dragen.

© Copyright - Plastic Soup Foundation