Helden in de strijd tegen de plasticsoep!

Politieke Pluim

Plastic Soup Foundation reikt sinds 2016 bijna elk jaar een Politieke Pluim uit aan een politicus die zich heeft ingezet voor de strijd tegen de plasticsoep. Wij nomineren een aantal politici maar het is tenslotte aan het publiek om te bepalen wie hem wint. Hou onze website en social media kanalen dus in de gaten om te zien wanneer je weer kunt stemmen. De winnaars tot nu toe:

Plastic Blooper Award

Op 1 december 2019 hebben we middels social media een nieuwe verkiezing gelanceerd: de Plastic Blooper Award. De Plastic Blooper Award is een jaarlijkse verkiezing voor het meest onzinnige plastic product dat in de winkelschappen ligt. Het betreft een echte publieksverkiezing waarbij we onze achterban vragen om te stemmen op hun ‘favoriete’ plastic blooper door de post te liken en delen.

EN DE WINNAAR VAN 2019 IS…

De plastic nepsneeuw! De post met de nepsneeuw kreeg van onze trouwe volgers de meeste reacties en is daarmee uitgeroepen tot het meest onzinnige en overbodige plastic product van 2019. De tweede plaats is voor plastic confetti en de derde plaats is voor plastic feestslierten. Hopelijk ligt deze plastic rotzooi niet meer in de winkels in 2020.

© Copyright - Plastic Soup Foundation